Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man gör en HHO Generator för en bil

Hydrogen-hydroxid (även känd som HHO) generatorer har funnits i decennier och kan fortfarande vara ett gångbart alternativ för många bilar på vägarna idag. HHO generatorer utnyttja de befogenheter av vätgas som ett alternativt bränsle och säkerheten av en fristående generationens enhet för att öka gas körsträcka på din bil. Den HHO generator passerar en elektrisk ström genom en joniserad vattenlösning, producera vätgas-hydroxid eller "Browns gas", som sedan förs vidare till bilens luftintag. Fordonet bränner HHO gas utöver den luft /bränsleblandningen, och därigenom skära ner på det bränsle som behövs för att driva motorn. Även om det låter komplicerat, bygga en HHO generator är faktiskt ganska enkelt. Saker du behöver Billiga 3-tums diameter PVC rörsystem Sida 2 skruv på PVC-röret caps
Drill
Silikon cement
1/2-tums plast akvarium slang
Sheet av 1 /4-tums tjock stålplåt
Bågfil
4-tums rostfri bult
14-gauge batterikablarna
Conduit fästen och skruvar
Water
Bakpulver

Visa mer instruktioner
1

fast de två skruvlock till vardera änden av en 12-tums-lång bit av 3-tums diameter PVC-slang. Skruva ett lock och använda detta som "toppen" av HHO generatorn.
2

Använd borren för att göra en 1/2-inch diameter hål, 2 inches ner från läppen av toppen av generatorn. Tryck på ena änden av plaströret genom detta hål, och använda silikon för att cementera den på plats.
3

Använd bågfil för att skära stålplåt i ett tiotal band som är 3 inches lång och 1/2 tum bred. Borra ett hål i toppen av varje remsa och sedan sträng tillsammans längs bulten.
4

Borra två hål 6 inches från toppen av HHO generator så att du kan säkra stålplattorna inne i generatorn kropp. Använd silikon vattentäta ändarna av bulthålen.
5

Anslut batterikabeln till vardera änden av bulten, och sedan montera HHO generator i motorrummet med ledningen fäste och ingår bultar. Se till att du monterar generatorn tillräckligt nära batteriet så att batterikablarna når terminalerna.
6

Fyll HHO generator med 3 msk. bakpulver och fyll vatten upp till en nivå över stålplåtar. Skruva på locket i den övre delen av HHO generatorn och anslut plastslang på luftinsugsslang via avblåsning munstycke på den nedre delen av slangen.
7

Anslut först batterikabel till terminalerna, och starta bilen upp. Den ström som passerar genom stålplattorna skapar en reaktion i vattnet, tvingar HHO genom slangen i luftintaget slang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134129.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.