Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Solceller & Fotosyntes

Department of Energy (DOE) bedriver fotokemi forskning, som betonar att fånga och omvandling av solenergi för att skapa framtidens energiteknik. Dessa nya energitekniker kommer att baseras off solcell drift generera artificiella fotosyntesen produktion. Mål

Fotokemi är forskat för att producera bränsle, kemikalier och el för att möta de underblåser framtidens krav. Fotokemisk energiomvandling kommer att bli en viktig metod för elproduktion som inte producerar växthusgaser.
Bränsletyper

väte, metan och komplexa kolväten är bränslen som kan skapas från fotokemiska processer eller artificiell fotosyntes.
Strålning

fotokemiska processer inbegriper användning av strålning vetenskaper för att förstå de fysikaliska och kemiska effekter av absorberande joniserande strålning på växter när producerar bränslen. Detta måste göras för att anläggningen ska kunna producera bränslen via en cyklisk livsprocessen under den fotokemiska förfarandet.
Organiska solceller

Fotosyntetiska solceller, vilka används i den fotokemiska processen, tillåta växterna att leva utan användning av vatten. Denna teknik gör att el kan härledas från växter genom att bädda in en specialiserad protein på en solceller chip som ersätter vattnets roll i fotosyntesen. Dessa växter kallas organiska solceller. Addera Foto-biologiska Technology

National Renewable Energy Laboratory (NREL) arbetar för DOE att bedriva ytterligare forskning för fotokemisk energiproduktion . Den NREL kallar denna form av forskning foto-biologisk teknik, och när de kan övervinna vissa hinder som är förknippade med denna process, är vätgasproduktion förväntas ske.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134266.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.