Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Skillnad mellan hybrid-och elektriska bilar

Elmotorer finns i hybrid-och elbilar, men hybrider också använda en traditionell, gasmotor. Detta gör dem mer praktisk för daglig användning och ger dem fler miles per gallon än elfordon. Hybrid

En hybridbil är en bil som drivs av två separata källor: en elektrisk motor och en traditionell gasmotor. Laddningsbara batterier driva elmotorn, medan gasen motorn drivs med traditionella gas. Med de två kraftkällor arbetar tillsammans, kör en hybridbil effektivare och får mer miles per gallon än traditionella gasdrivna bilar. Hybridbilar behöver inte vara ansluten till laddning, deras batterier laddas på egen hand.
Elbilar

En elbil drivs enbart av en elmotor, det har ingen bensinmotor. En elbil måste vara inkopplad och laddas innan det kan användas, och eftersom den drivs, avgiften långsamt försvinner, ungefär som bensin i en traditionell motor. Elbilar kräver ingen olja och lämnar inga utsläpp, vilket gör dem mer miljövänliga än hybrider. Men de måste laddas ofta och en laddning kan ta timmar.
Praktiska

Medan bilar som Toyota Prius har gjort hybridbilar ganska populärt i Förenta staten, elbilar är fortfarande inte vanligt. Många, som Jane Wells på CNBC, tror att det beror på elbilar är ännu inte praktiskt för den verkliga världen, säger hon att många människor inte tror elbilar kommer att arbeta för att det kan ta minst 20 minuter för bilar att ta ut och stationer där bilarna kan ta ut är få och långt mellan. Eftersom hybrider körs på traditionell gas, tankning dem är lika enkelt som att tanka en traditionell bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134433.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.