Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Pro & Cons av Hydrogen Power

Vätgas makt är ett möjligt alternativ för en alternativ energikälla. Vissa biltillverkare överväger att använda den elektriska utsignalen från en intern bränsleceller vätgas för att driva bilar. Vätgasdrivna bilar skiljer sig från andra eldrivna bilar, eftersom elen produceras från väte och syre från bränslecellen, i motsats till föregående laddning. Du bör överväga fördelarna och nackdelarna med väte makt när man överväger hur du kan få möjlighet att utnyttja väte makt i framtiden daglig användning. Utsläpp

Utsläpp från väte makt är minimal. Det enda utsläppet från väte makt är vatten. Däremot behövde processen för att skapa väte bränsle för att leverera bränsleceller orsakar stora koldioxid (CO2). För närvarande metoder är inte på plats för att fånga den resulterande koldioxiden, en process som kallas kvarstad, när man producerar vätgas makt.
Hydrogen

Vätgas är en riklig resurs hittades naturligt i vår miljö både som naturgas och direkt i vattnet. Dock är väte svårt att lagra, eftersom det kräver högtrycksförrådsbehållare, och är också svårt att överföra hela nationen.
Kostnad

vätgas celler kan bli dyrt. Platina används för många vätgasdrivna bränsleceller och är en stor anledning till varför vätgasdrivna bränsleceller är dyra att tillverka. Väte i sig är också ett dyrt material att transportera. Den kritiska infrastruktur för att stödja vätgasdrivna fordon, såsom väte "gas" stationer, skulle vara dyrt att genomföra. Men jämfört med bensin, kan vätgas ge mer energi till bilen och kan vara kostnadseffektivt att förarna genom högre gas körsträcka det ger. Addera Safety

Hydrogen utgör en säkerhetsrisk för konsumenter och även någon enskild direkt arbetar med vätgas. Vätgas är en explosiv gas. En enkel gnista kan orsaka en stor explosion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134315.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.