Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Elektrisk Miata Omvandling

Med de höga priserna på tillverkade elbilar , många människor söker för att konvertera sina bränsleslukarna till batteriet i stället för att handla dem i. Mazda Miatas blir ett allt populärare val för denna omvandling . Fördelar

Miatas har många fördelar jämfört med andra bilar som är tillgängliga för konvertering . Dess lilla storlek gör att det är lättare , så den kan uppnå bättre hastigheter samtidigt få bättre räckvidd . Dessutom har Miatas varit populärt i många år , så det finns många modeller som används tillgängliga till rimliga priser . En mindre uppenbar fördel är att Miatas är konvertibler , vilket kan eliminera behovet av makt - påfrestande luftkonditioneringsaggregat .
Design

grund av Miata s sportbil konstruktion , elektriska konverteringar byggt med en tenderar att ha bättre hantering än många andra konverteringar . Denna hantering kan uppnås utan att använda servoassisterade komponenter som minskar bilens räckvidd. Dessutom är det relativt enkelt att placera batterierna så att bilens front /bak viktfördelningen bibehålls .
Kits

Flera företag gör konverteringssatser för Miata , som är en stor fördel framför andra fordon. Du kan köpa kit med motor och all elektronik . Dessa kit inkluderar inte batterier , men låter som att du kan välja batterier som passar din budget .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134467.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.