Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hydrogen Fuel Information

Konventionella generatorer såsom förbränningsmotorer, turbiner och batterier kan ersättas av bränsleceller vätgas. Federala myndigheter samarbetar på forskning, utveckling och demonstration av den potentiella användningen av vätgas som bränsle, enligt Hydrogen.gov. Hydrogen Economy

Department of Energy (DOE) anger att en vätgas-ekonomi kommer att uppstå i framtiden. När infrastrukturen är på plats och när vätgas blir ekonomiskt lönsamt, då vätgas kommer att bli en primär energikälla.
Fuel Cell Technology

DOE står bakom användningen av bränsleceller som ett medel för att driva ekonomin. Kritiska barriärer med hjälp av bränslecellsteknik måste övervinnas innan denna kraftkälla kan vara lönsamt. Laboratorier, universitet och branschorganisationer arbetar med DOE att ta itu med dessa frågor.
Vätgasförbränning

vätgas förbränningsmotorer är modifierade förbränningsmotorer motorer som använder ren väte eller köra på vätgas och naturgas. DOE konstaterar att denna typ av fordon anses vara den halva tiden för ett fullständigt genomförande mot en väte ekonomi.
Vätgas Växter

Energy Information Administration anger att Kalifornien, Texas och Louisiana producerar mycket av vätgas i USA Vätgas växterna ställs inför problemet med att kunna avgöra nuvarande och framtida vätebehov på ett tillförlitligt och ekonomiskt sätt. Infrastruktur är fortfarande under utveckling och växter måste använda externa leverantörer för att möta deras behov.
Production

USA framställning av väte är 10 miljoner ton per år. Om vätgasdrivna fordon är att vara en vanlig del av vår ekonomi, då denna produktion måste fördubblas. Detta kommer att innebära en utmaning att producera vätgas på ett effektivt och miljövänligt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134204.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.