Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Användning av råglycerin

råglycerin eller glycerol är den primära biprodukt av biodiesel, men det kan också syntetiseras från olja, enligt Biodiesel feeds vid University of Minnesota. Glycerin har många industriella tillämpningar, bland annat som en ingrediens vid tillverkning av läkemedel och kosmetika, sötningsmedel mat, frostskyddsmedel lösningar och som energikälla i svin och fjäderfä flöden, bland annat. Svin och fjäderfä Feeds

Enligt College of Agriculture and Life Sciences vid Iowa University, svin och fjäderfä feeds kan innehålla upp till 10 procent av rå glycerin. I en studie utförd av Iowa universitetets forskare, var 5 och 10 procent glycerin ges till svin från avvänjningen till marknaden vikt. Resultaten visade lika tillväxt mellan svinen glycerin-kompletteras kost och de matade med en konventionell majs-soja diet.
Läkemedel och kosmetika

grund av dess mjukgörande eller mjukgörande egenskaper, är råglycerin en viktig ingrediens i farmaceutiska och kosmetiska preparat. Glycerin används som vid framställningen av Theophylline elixir, som används för att behandla lungsjukdomar, såsom astma och bronkit, enligt York University. Den farmaceutiska industrin använder också råglycerin som ett medel för att reducera partikelstorleken av en drog pulver, som en mjukgörare för att förbättra spridningen av kappan över tabletterna och som ett hjälplösningsmedel tillsammans med vatten eller alkohol.


Mat Sötningsmedel och avfrostning Solution

glycerin ungefär tre fjärdedelar sötare socker, enligt författaren och forskaren Simon Quellen Field i boken "Varför det finns frostskyddsmedel i din tandkräm." Detta förklarar den omfattande användningen av glycerin vid framställning av sötningsmedel. Glycerin används även i de-frysning produkter, eftersom det har egenskapen att sänka fryspunkten för vatten, som under normala förhållanden är 0 grader Celsius eller 32 grader Fahrenheit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134430.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.