Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Alternativa energikällor i Connecticut

Connecticut Clean Energy Fund - CCEF, investerar, utvecklar och främjar rena energikällor för invånarna i Connecticut. CCEF uppmuntrar invånarna att lära sig om sina energibehov och att tillgodose deras behov med småskaliga decentraliserade lösningar som tillhandahålls genom användning av alternativa bränslen. Vind, sol och vatten är några av de vanligaste typerna av alternativ energi som produceras av CCEF samt biomassa och avfall-till-energi program. Wind

Vindkraftverk producerar el som används för att driva hem, företag och industrier inom delstaten Connecticut. Det finns två typer av turbiner: stora turbiner som används på vindkraftverk och små turbiner som används för att producera el på plats vid en viss plats. Vindkraftparker främst belägna på kustområdena i Connecticut. Små turbin system inrättas på landsbygden. Enligt CCEF är turbiner konstruerade för att arbeta med mycket lite buller och att de inte orsakar förorening. Addera Solar

Solenergi kommer från solen och det utnyttjas genom solceller och solvärmesystem. Solceller system använder silikon eller något annat solljus absorberande material för att producera el och solvärmesystem använder solenergi för att värma vattnet i rören för att ge varmvatten för konsumenten. CCEF konstaterar att solceller eller termiska system minskar CO2-utsläppen och minska mängden föroreningar i miljön. Vissa federala och statliga skattelättnader och incitament är tillgängliga för användarna att minska kostnaderna för installationen.
Vatten

Connecticut strandlinjen ligger på den södra kanten av staten och det används för alternativa energikällor såsom våg /tidvatten och vattenkraft. Energin produceras av flodvågor, strömmar och dammar genom att utnyttja kraften i strömmande vatten för att generera elektricitet. Enligt CCEF orsakar hydrokinetiska makt minimala störningar i miljön. De noterar att små hydrokinetiska system är ekonomiskt livskraftiga.
Biomass

Biomassa framställs av vegetabiliskt eller animaliskt material som innehåller lagrad solenergi som kan omvandlas till elektricitet eller bränsle . Elkraft och bränslen som utvinns ur biomassa genom förgasning, förbränning och rötning. Connecticut har biomassaanläggningar som utför dessa operationer och ger rena och förnybara bränslen till tillståndets invånare. CCEF påpekar att produktionen av biomassa skulle minska behovet av utländsk olja, minska utsläppen av växthusgaser och förbättra landsbygdens ekonomi inom staten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134699.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.