Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Metoder för Att minska Traffic Trängsel

Trafik trängsel är ett problem för pendlare, arbetsgivare och planeten. Traffic trängsel orsakar lång pendlingskostnader tider och låter för mindre tid spenderas hemma med familjen. Förseningar i att nå din destination kan betyda lateness och nedsatt produktivitet i arbetet, och mer tid i bilen betyder mer föroreningar för miljön att uthärda. Expanderande Tillgångar

Expanderande och lägga till vägar kan omedelbart minska trafikstockningarna och förbättra trafiken flöde men kostnaderna är involverade med grand skala projekt kan vara oöverkomliga. De kostnader är involverade i att bygga nya körbanar är höga och den ekonomin på båda de federala och statliga nivåerna tycks att göra sådana åtaganden alla men omöjliga. Enligt den amerikanska Väg-och Transportation Builders Association, minskar skapandet av nya vägar trängseln samtidigt öka övergripande tillgång till företagen, shoppa, rekreation och familj som ett resultat av mer effektivare körrutter.


Befintliga Tillgångar

Den relativt låga kostnad och positiva jobbdata skapande associerad med Getting Better använda ut ur av befintliga tillgångar gör det ofta den föredragna metoden för trafik minskade köer. Enkla steg gillar trafik ljus timing-och en-enkelriktad gata analys kan förbättra trafikflöde på stadens gator. Säkerställa den ordentlig lokalisering och mängden av highway på-och off-ramper kan hålla säkerhetskopior från någonsin inträffar. Förändringar vare den highway-systemet som att lägga Höga Occupancy Vehicle (HOV) körfält och utnyttja variabla hastighetsgränser kan minska mängden av fordon på vägarna och minska flaskhalsar. Buss-och bike körfält på stadens gator förvarar långsamma fordon ur vägen av trafiken-och tillsätta restriktioner till ha som huvudämne thoroughfares kan kraftigt minska trafikkaos. Stora städer som New York Stad är ständigt genomför studier och analys av data trafikflödet till förbättra trängseln på gator och vägar.



Betalsajter Roads

Pay vägar höja värdefulla tillgångar för det statligt eller lokala regeringen, vilket kan användas för underhåll av vägar och förbättring av trafiken flöde. Pay vägar tenderar också för att minska mängden av pendlare som bilpooler blivit ett bra sätt att minska individuella resekostnader. På platser som Londons: s City Center en trängsel skatt har implementerats som laddar en avgift för till varje förare kommer in den mest museitäta partiet av staden i hopp om att minska övergripande trafik. Den Nackdelen att betala vägar är den kostnaden till enskilda pendlare som kan tvingas till betala mer att komma till och från arbetet som ett resultat av deras genomförandet.


Särskilda Omständigheter

I vissa fall trafik trängsel orsakas av speciella omständigheter såsom naturfenomen, olyckor fordonssystem eller reparationer road. Dessa förekomster kan orsaka oförutsedda fördröjningar, och kan tillfoga till befintlig trafik. Tjänstemän i New York State har genomfört den Highway Emergency Local Patrol (HJÄLP) program som använder vägassistans fordon till stöd i avlägsnandet av bilar som inaktiverats av olyckor eller haverier. Som ett allmän regel för att undvika ökad trängsel, statliga och lokala försöker regeringarna också för att schemalägga projekt vägarbeten at off-timmar, och under låga trafik säsonger om möjligt. Omilt väder kan vara en viktig orsak av trafik trängsel. Prognos-och förberedelse uppfyllande nyckelaspekter för att den effektivt avlägsnande av naturliga hinder. Programmerbara vägmärken och väginformation broadcast by radio är väsentliga formerna för resenären information som kan ge förarna inblick in whats kommer upp och hur för att undvika det.


Future Development

Ett sätt att undvika trafik trängsel från att någonsin inträffar i den första platsen är att ordentligt utforma utvecklingsländerna städer, förorter och motorvägar för att hantera mängden av trafik de kommer så småningom generera. Genom att lägga ut gator och vägar i det mest effektiva sätt, reducerande flaskhalsar och övergår, installera storm dränerar och studera trafikmönster flöde och förutseende vad som är att komma, kan framtida roadways undvika många av den trafiken trängsel problemen drivers deal med idag.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149734.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.