Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Vad är Point Reduction kurser?

Mottagande av en trafik citatet kan leda till punkter på din körning post. Tillräckligt med poäng och din licens kan avbrytas. Din statens Institutionen för motorfordon bedömer poäng mot din färdregistreringen baserat på vilken typ av trafik citat mottagits. Vissa stater tillåter kurser punkt minskning, under vissa omständigheter, som ett sätt att ta bort dessa punkter. Point System

Varje stat, genom sin DMV, upprätthåller ett poängsystem för körning poster. Det poängsystem är en lista över brott med varje brott tilldelas ett antal poäng. Den DMV får ett meddelande från en domstol att en person har dömts för ett brott som bär poäng då personens färdregistreringen är kommenterad. Till exempel, i staten New York, fortkörning hos 1 till 10 miles per timme över hastighetsgränserna ådrar tre punkter medan 11 till 20 över gränserna är fyra poäng. Inte varje stat kommer att ha samma straff, men alla stater kommer att bedöma poäng för fortkörning.
Konsekvenser

Ansamling av poäng har två konsekvenser. Varje stat har ett förutbestämt antal punkter som utlöser antingen en suspension eller möjligheten av en suspension av körning privilegier. Numret är 11 eller mer än 18 månader i New York. Om du når det nummer du är kallad till en DMV utfrågning för att avgöra om din licens kommer att skjutas. Den andra konsekvensen av punkter hänför sig till kostnaderna för bil försäkring. Olika försäkringsbolag har olika kriterier, men punkterna är en faktor för att bestämma kostnaden för försäkringen.
Fördelar

Fördelarna med en poäng minskning varierar naturligtvis. I New York upp till fyra punkter kan avlägsnas från den drivande posten, men antalet poäng kan inte sänkas under noll och ingen kredit i framtiden kan tjänas. Du kommer att få en minimal försäkring minskning med 10 procent per år under tre år för den huvudsakliga operatören av motorfordon.
Överväganden

Point minskning kurser gör exakt vad den namnet anger: Tillfredsställande fullföljande minskar antalet punkter på din körning post. Kurser finns i person och på nätet. Enligt jag köra säkert är dess online-program erkänts av 22 stater. Ta reda på hur många poäng kommer att minskas och se till att kursen kommer att minska den typ av poäng du fick. Inte alla punkter har samma effekt och vissa punkter kan inte tas bort. Se till att kursen har godkännande av din DMV innan du betalar avgiften och registrering. Fråga om hur DMV erhåller bevis på avslutad kurs. Följ upp med DMV för att säkerställa att kursen minskat de punkter på din licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149727.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.