Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Santa Clara County, Kalifornien, Trafik Skolor

Santa Clara County, beläget i centrala Kalifornien och den södra delen av San Francisco Bay-området, är hem för miljontals invånare och en mängd motorvägar och vägar. När du får en biljett för brott mot en trafik lag i Santa Clara County, kan du delta i trafiken skolan för en dag och spara dig en punkt på din drivande post. Det kan spara dig tusentals kronor i högre försäkringspremier. Allied Driving School

Allied Driving School ligger på 3550 Steven Creek Blvd., Suite 210, i San Jose, Kalifornien. Nivån 1 trafiken skolklass varar åtta timmar, med sex timmar och 40 minuter av den tid som tillbringas i klassrummet. Skolan, som har varit i branschen i 30 år, följer de regler som anges av staten Department of Motor Vehicles och Santa Clara County domstolar och använder endast heltidsanställda instruktörer som är licensierade av DMV. Du måste ringa 408-972-4591 för att få en offert på hur mycket klasser kostnad.
Billiga Trafikskolan

Billiga Trafikskolan är ett erkänt alternativ för trafiken skolan Gilroy, Los Gatos, San Jose och Santa Clara filialer domstol i Santa Clara County. Skolans hemsida svartabörshajar mer än en miljon studenter och 30 års tjänstgöring. Enligt organisationens hemsida är instruktörer beväpnade med lustiga trafik skämt och använda en upphovsrättsskyddad blädderblock systemet med video. Numret till huvudkontoret är 800-234-7283.
Pizza 4U stora komiker Trafikskolan

Överklagandet av Pizza 4U Trafikskolan är att heta , är färsk pizza del av trafiken skolan erfarenhet. Enligt bolagets hemsida, är klasser erbjuds lördagar, söndagar, kvällar och dagar. Det finns operatörer tillgängliga från 06:30 till 22:00 på vardagar och 06:30 till 08:00 på helgerna på 800-889-0514. Specifik klass platser listas inte på hemsidan, så du måste ringa för mer information. Den Gilroy, San Jose, Santa Clara och Sunnyvale domsagor har godkänt Pizza 4U för radering biljetter trafikförseelse.
Komedi Skola Trafikskolan

perk att delta Comedy School Trafikskolan i Santa Clara County är två fribiljetter till en komedishow med din registrering betalning. Vid slutet av den åtta-timmars trafik skola session måste du klara ett prov. Skolan fokuserar på att göra skämt för att lätta upp stämningen under lektionerna. Komedi School Traffic School är godkänd av Gilroy, Los Gatos, San Jose, Santa Clara och Sunnyvale domkretsar. Ring 800-341-5554 för platser och scheman klass.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149718.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.