Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Hur man lär Anti-kidnappning körkunskaper

Potentialen för kidnappning och mord ökar när profilen för din klient stiger. Kidnappare i hela kongressledamöter världens mål, företagsledare och arvtagerskor för pengar, och andra eftergifter. Du måste lära dig anti-kidnappning körförmåga att skydda din klient i alla miljöer. Instruktioner
1

träna användningen av skjutvapen under körning som en del av din anti-kidnappning utbildning. Förare som upplever ett övergrepp måste kunna skjuta ut däck och avvärja våld utan att köra av vägen.
2

söka information om de bästa undanmanövrar för stadsmiljöer som du lär dig anti-kidnappning körskicklighet. Din komfort med plötslig inbromsning, skruvat in i små utrymmen och blockera trafiken för medlemmar i din kortege är nödvändig för att förhindra kidnappningen.
3

Förbättra dina kunskaper i främmande språk som du lär dig att förebygga en kidnappning medan du kör. Din flyt i ett modersmål kan hjälpa till med bedömning av hotet, kommunikation med lokalbefolkningen och bearbeta information under körning i okänd terräng.
4

Upprätthålla en 360-graders plan synen när du övar anti-kidnappning körskicklighet . Din förmåga att undvika hot och skydda din klient gångjärn helt på en tydlig siktlinje på alla sidor av ditt fordon.
5

Navigera din bil bort från skottlossning, granater och raketer för att förhindra kidnappningen på din klocka . Nybörjare skydd specialister måste lära sig att använda skottsäkra skyddsvästar, stödmurar och naturliga barriärer i samförstånd för att undvika tunga skador.
6

Tillbringa tid i professionella körning kurser lära sig bagge potentiella angripare att göra en snabb tillflyktsort. Särskilda kurser i ramma bilar i omvänd, från sidan och rakt på hjälper dig att rensa en väg till säkerheten.
7

Delta i professionell racing kurser för att lära Drifting, lös styrning och effektiva sätt att överträffa andra fordon. Dessa kunskaper är nödvändiga för att hantera unika hot som ett angrepp på ett torg och insatser kidnappning i en gränd.
8

Träffa din klient att lämna en fullständig rapport om potentiella hot innan du beger dig in i en farlig situation. Du bör dela grundläggande information om sång och skriftliga hot mot en huvudman samtidigt ge en uppdatering på ditt nästa drag för att lindra rädsla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149642.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.