Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

DHSMV-Godkänd trafiken skolor

Ingen vill få en trafik biljett, särskilt sedan få en biljett ofta har långvariga konsekvenser förutom att behöva betala böter. Delta i trafiken skolan är ett populärt sätt för en förare för att minimera de negativa resultat som följer en fortkörningsböter. Det är dock viktigt att välja rätt trafik skolan eller delta får inte ha några fördelar. Varför Gå till Traffic School?

Slutföra en trafikskola kör kurs inom en viss tidsram efter att ha fått biljetten kan ha många bestående fördelar. Delta i en trafik skola godkänd av Institutionen för Highway Safety och motorfordon (DHSMV) kan hindra föraren från att ha ytterligare punkter läggas till hennes motorfordon rekord, hålla hennes försäkring priser från att öka och kan även minska beloppet av biljetten.

Vad är en DHSMV Trafikskola?

flesta stater har en Department of Highway Safety och motorfordon som reglerar olika aspekter av trafiklagar, inklusive trafiken skolor. DHSMV-certifierade trafiken skolor är de enda trafik skolor som kan påverka din personliga rekord motorfordon. Om du väljer att delta i trafiken skolan för att sänka dina priser bilförsäkring eller ta hand om en biljett, har skolan du ska gå för att vara DHSMV-certifierad. Om skolan inte DHSMV-certifierad, då din DHSMV inte kommer att acceptera intyg över avslutad och att delta i skolan kommer att ha någon effekt på din biljett eller status för ditt körkort.
Att hitta en DHSMV-certifierad Trafikskolan

Besök DHSMV hemsida för ditt tillstånd och lokalisera sin lista över godkända trafiken skolor. Certifierade trafiken skolor måste uppfylla särskilda kvalifikationer. Du vill vara säker trafik skola du går uppfyller alla statliga krav. Om det inte finns en lista över godkända trafiken skolor på nätet, ring DHSMV och begär att en förteckning över godkända trafiken skolor skickas hem till dig.
Välja en Trafikskolan

vill välja en skola, vill du ta hänsyn till flera aspekter utöver att uppfylla din statens krav. Den första är att avgöra om du har för avsikt att delta i trafiken skolan personligen eller online. Online-trafiken skolan är ett populärt val eftersom du kan ta klassen som helst, dag eller natt, och vissa skolor även att du kan ta klassen i sektioner på din fritid. Trafikskolan priserna varierar också, och många hävdar låga priser medan häftning på en ytterligare $ 20 eller mer i avgifter. Därefter tittar du på hela kostnaden för skolan att avgöra vilken skola är det bästa värdet. Den tredje aspekten som du vill uppmärksamma är hur din trafik skola slutförande certifikat levereras. Du måste se till att du kan få certifikatet till domstolen före den dag din trafik biljett beror.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149720.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.