Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Tar du Trafikskolan i den stat du fick din biljett?

Ta emot en out-of-state trafik biljett innebär att du är skyldig att följa de förfaranden för att betala böter, som förekommer i trafiken domstol och annan lagstiftning i denna stat. Trafik skola, vare sig online eller i person, kan eller inte kan vara ett alternativ för dig, och trafiken skolpolitik kan variera med staten samt. Trafikskolan
p Om du får en biljett för fortkörning, för att köra en röd ligh, eller för något annat brott som kan klassas som ett "rörligt kränkning," har du möjlighet i de flesta stater att anmäla en trafik skola eller defensiv körning kurs. Detta är ett sätt att radera din biljett från din drivande post, hålla din försäkring priser från att öka och ta poäng mot dig på ditt körkort. Tänk dock innebär att inskrivning i en trafik skola inte att du inte behöver betala de böter som förknippas med din trafik biljett.
Out-of-State Trafik Biljetter

Om du kör i en annan stat än den som du bor i och du får en trafik biljett, kommer du vanligtvis inte vara skyldig att ta trafik skolan i det skick som du fick din biljett i, om du kan bevisa din hemvist i en annan stat och så länge du väljer en trafik skola som uppfyller kraven i det land där du fått biljetten. Om du har fått en out-of-state trafik biljett, och vill ta reda på om trafiken skolan är ett alternativ, kontakta DMV i det tillståndet.
Online Traffic School

annan trafik skolan alternativ som har blivit allt populärare under de senaste åren, särskilt för förare som fått biljetter i stater att de inte lever i, är online-trafiken skolan. Majoriteten av stater som tillåter förare att ta trafik skolan för att klara poäng från deras färdregistreringen tillåter även förarna möjlighet att anmäla sig till en online-klass. Kom ihåg, är det viktigt att se till att trafiken skolan (online eller i person) att du är inskrivna i är godkänd av staten innan du registrerar dig.
Trafikskolan By State

Trafikskolan strategier och bestämmelser varierar från staten. Medan de flesta stater erbjuda förarna möjlighet att trafiken skolan, ett fåtal stater inte. Dessutom har varje stat som tillåter förare att reparera sin drivande post genom att fylla i en kurs trafik skola också sina egna regler om vilken typ av trafik skola som du kan ta, och hur mycket tid du har rätt att skriva in sig i och slutföra en statligt godkänd kurs. Addera Lärande Mer

Det bästa sättet att lära sig mer om trafik skolan och om dina alternativ för av staten biljetter är att kontakta den tillämpliga grenen av DMV eller trafiken domstol. Se till att du är fullt informerade om kostnaden för alla de inblandade avgifter, och huruvida eller inte lokalt eller online-trafiken skolan är ett alternativ för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149707.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.