Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Förteckning över godkända trafiken skolor i Kalifornien

Bilister i Kalifornien krävs för att slutföra en kurs trafik skola har bokstavligen hundratals platser i hela staten att välja mellan. Staten Department of Motor Vehicles spårar och listar alla ackrediterade trafiken skolor i Kalifornien, och resan till att hitta en skola eller grupp av skolorna börjar på DMV: s hemsida. Förteckning över skolor

California motorfordon avdelningens hemsida är den definitiva källan för en omfattande, up-to-date lista över godkända Kalifornien trafik skolor. Listan uppdateras varje månad, innehåller namnet och telefonnumret för varje skola, samt annan information, till exempel avgifter för att delta i skolan. Förteckningen över godkända trafiken skolor sorterar alfabetiskt efter län och därefter av staden i varje län.
Licensing Status

Efter att hitta en skola eller skolor av ränta på listan, kontrollera dess licensiering status på nätet för att se till att skolan fortfarande fungerar i god status med staten. Besök California DMV: s "Occupational License Status Information System" sidan och sök efter skolan. När du klickat på "Search"-knappen, visas en sida som innehåller en ansvarsfriskrivning och rättsligt meddelande som du måste godkänna för att fortsätta. Läs avtalet och klicka sedan på "Jag accepterar" om du vill fortsätta.
Hitta en skola

: Efter att acceptera villkoren, visas en ny sida . Nära toppen av sidan, observera att det leder dig att välja ett företag kategori för att fortsätta. Pick "School Traffic Violator" bland alternativen i rullgardinsmenyn och ange skolans namn. Alternativt, om du inte har namnet på en skola, anger en stad och postnummer. Därefter klickar du på "Get License Information"-knappen.
Licensinformation

den sida som visas har information om en viss verksamhet, om du har angett ett namn, eller istället listar alla trafiken skolor med staden och postnummer du angav. Om presenteras med en lista över trafiken skolor genom att klicka på länken i samband med verksamheten för att se detaljer som är förknippade med verksamheten. Den information omfattar i allmänhet skolans namn, dess gata och postadress, telefonnummer, ägarens namn och företag licensnummer, bland annan information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149739.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.