Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Farorna med Race Car Driving

Race bilkörning har sina faror, av vilka några är lätta att hitta, av vilka några är subtila och inte så uppenbart alls. Människor överväger kör racerbil som ett yrke eller hobby bör vara fullt medvetna om dessa faror i förväg. Death at High Velocity

Charlotte Observer fann år 2003 att risken för dödsfall i bilspel var överraskande hög, med ett genomsnitt på 22 dödsfall per år i USA mellan 1990 och 2002. Drivrutiner stod för knappt 90 procent av dessa dödsfall. De sekundära effekterna på de familjer som drabbas av dödsfall av en familjemedlem i en racerbil dödsfall är naturligtvis betydande.
P Det är viktigt att notera att förarens skicklighet har lite att göra med att undvika dödsfall. En annan förares misstag kan sätta sin bil in i en spinn eller ens skicka den väders, att påverka en intet ont anande kollega förarens bil.
Brain Injury

Observer noterade att under sin mätperioden ytterligare 200 förare och åskådare lidit traumatiska skador. Detta uppgick till en annan grupp av nonfatal olycksoffer cirka 80 procent av storleken på fatalityen gruppen.

Som påpekas i "Textbook of traumatisk hjärnskada," traumatiska hjärnskador, eller Tbis, kan resultera i förändringar i den förmåga att tänka och resonera, förändringar i personlighet, huvudvärk, problem med balans och yrsel, synproblem, kronisk smärta, depression, mani, ångest, posttraumatiskt stressyndrom och sexuell dysfunktion. Dessa kan följa även lindriga Tbis, vilket leder till vad som är känt som "post-hjärnskakning syndrom." Så illa som dessa skador är, de har en ytterligare effekt när effekterna av dessa skador på familjelivet bedöms.
Övriga fysiska skador

Bortsett från hjärnskador, bär bilspel faran för extrema fysiska skador, inklusive förlust av lemmar och ögon. Än mindre extrema skador kan resultera i en längre period av bristande funktion och pågående smärta, kanske för livet. Så allvarligt eftersom dessa skador är för föraren, är deras effekter förstoras när man överväger konsekvenserna av dessa skador om djurskydd för förarens familj.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149676.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.