Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Presenter till en Car Racer

När du köper en gåva för din favorit-racer, det finns mycket att tänka på. Hon fick antagligen mer än tillräckligt Matchbox och Hot Wheels bilar på hennes skrivbord. Han kanske uppskattar att undertecknad Dale Earnhardt litografi - men han kanske inte. Om du har en god uppfattning om din favorit-racer personlighet, kommer du att vara bättre rustade för att välja från några praktiska alternativ racer gåva. Bankörning /Racing School
p Om, liksom många åkare, vill den speciella racer i ditt liv för att förbättra sina kunskaper, varför inte skicka henne till racing skolan? De flesta typer av racing tillgodoses till vid en skola eller annat. Din racer kan förfina sina färdigheter dragracing, drifting färdigheter eller kurvtagning färdigheter med lätthet. Hon kan också lära sig att bromsa mer effektivt och vid rätt tidpunkter.
P Om du inte tror racing skolan är helt rätt, kanske ett bra track dag är ett alternativ. Ordna din favorit racer för att ta sin bil ut på banan för att testa sina gränser --- och hennes egna, liksom. Om hon har gjort ändringar i sin bil, är ett spår dag det perfekta sättet att testa vilken typ av skillnad dessa prestanda mods har gjort.

Båda dessa alternativ kan medföra extra kostnader för dig, gåvan-givaren, som De får omfatta flygbiljetter och pengar för ett hotell. Men båda alternativen är gåvor din älskade inte kommer snart glömma.
Performance Parts och dräkt
p Det är mycket ovanligt att en racer känner att han har gått så långt som Han kan möjligen med prestanda modifiering av hans bil. Gör lite efterforskningar och lyssna noga på hans klagomål om hans nuvarande setup, och han kan mycket väl tala om exakt vad han vill. Kanske hans pedaler är inte tillräckligt nära varandra. Om så är fallet, köpa några slip-on pedal omslag som flyttar kontaktytan för varje pedal närmare varandra så han kan väl häl-tå broms. Om det finns ett avgassystem han har längtat efter, shoppa runt för att hitta det bästa erbjudandet. Det kan vara i en närliggande butik, eller det kan vara online eller i en katalog.
P Om din racer är det sällsynt person som, i själva verket, modifierad bilen till vad han anser är det bästa förmåga , misströsta inte. Dräkt är viktigt liksom --- och inte bara en racing entusiast T-shirt. Om din racer är allvarligt om hans racing, han behöver minst en bra hjälm, brandsäkra passar race, speciella skor racing och handskar, och möjligen även underkläder brandsäkra. Ta reda på vad han inte har, gör en lista och börja jämförelse shopping. Demon Tweeks är en utmärkt källa för både prestanda delar och kläder, skickas de över hela världen och de kommer att ge bra råd om du frågar. Se referenser för en länk till butiken.
Noveltyobjekt

För någon allvarlig racer, bör detta vara den allra sista kategorin du överväga. De flesta åkare vill oftast något de kan använda, snarare än något att dekorera sina väggar eller bokhyllor. Trots allt, om det är allt de ville, skulle de bara vara racing entusiaster i stället för faktiska racers, inte skulle de? Fortfarande, om du tror att din racer verkligen skulle vilja ha en Ferrari klocka eller en Lamborghini laptop, kolla Topphastighet idéer racer gåva för några förslag. Se referenser för en länk till butiken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149655.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.