Svenska Bil >> Driving Safety >> Racing School >> Content

Southern California Trafik Skolor

södra Kalifornien är hem för hundratals statligt godkänd trafik skolor som bilister kan välja mellan efter att de har biljett för ett rörligt kränkning och har beordrats att delta i en skola med en trafik domstol. Staten DMV håller en fullständig förteckning över sådana företag på sin webbplats. Förteckning över klasserna

California DMV: s online-lista över godkända trafiken skolor uppdateras varje månad, har en uppdelning av samtliga ackrediterade trafiken skolor och arrangeras alfabetiskt efter län, och även av de städer inom varje län. Listan innehåller hundratals skolor genom södra Kalifornien, komplett med adresser och telefonnummer. Addera Skolan Licensing

När du begränsa ditt val ner till en eller två skolor i ditt område som du är intresserad av att delta, måste du kontrollera med DMV för att se till att skolan verksamhetstillstånd är fortfarande aktuellt. Den DMV: s Occupational License Status Information System innehåller uppdaterad information om alla affärer Trafikskolan licenser.
Hitta en skola


Samtidigt besöker informationssystemet s sida på DMV hemsida, klicka på "Påbörja sökning"-knappen på sidan ner för att leta upp trafiken skolan. Läs rättsligt meddelande som visas på följande sida, och om du samtycker till villkoren, klicka på "Jag godkänner" och fortsätt. På nästa sida som laddar, välj 'School Traffic Violator "från drop-down menyn, skriv sedan in namnet på den verksamhet vars status du vill kontrollera.
Detaljerad License Information

Klicka på "Get License Information," vilket kommer att generera skolans namn, licensnummer och kontaktinformation. Alternativt, om du anger ett postnummer i sökfältet istället för ett specifikt företag namn, kommer all trafik skolor i detta postnumret visas i sökresultaten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/racing-school/149736.html

Previous:
Next:

Racing School

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.