Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder en lutande Trailer

Få din leksak till spår eller klassisk bil till showen kan vara en utmaning utan rätt utrustning. En lutande trailer är bara verktyg för detta jobb. Genom att luta sin säng så att den bakre vidrör marken, gör den lastning och lossning din utrustning en vind. Säkra fordonet till sängen ordentligt försäkrar att det inte blir en projektil på vägen. Operativsystem en lutande släpvagn är en enkel process när du förstår hur det fungerar. Instruktioner
1

Sänk luta vagnens koppling till dragfordonet hitchkrok och lås på plats genom att sänka spärren. Lås spärren på plats med en hake stift genom handtaget. En textning släpvagn måste anslutas till dragfordonet att lasta utrustningen på sin säng.
2

Säkra släpets kedjorna till dragfordonet hitchkrok genom att korsa dem under vagnens tungan. Skjut trailerns elektriska kontakt till dragfordonet mottagare.
3

Leta upp låspinnen som håller vippningsmekanismen. Det är oftast där trailern tunga möter sängen på släpvagnen. Ta bort sprinten säkra låspinnen och dra ut sprinten med handen.
4

Tryck ner med händerna på baksidan av den platta sängen att luta den mot marken. Om din platt säng inte viktas för att stanna i det nedersta läge, kan du behöva hålla det medan du kör din utrustning på sängen.
5

Drive utrustningen på den platta säng och stanna precis innan framsidan av släpvagnen. Ställ in parkeringsbromsen på fordonet bogseras.
6

Tryck ner på framsidan av vagnen och sätt tillbaka låspinnen och sprinten för att säkra vagnen på förarplatsen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149528.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.