Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Vad är Push-Pull Steering?

Push-pull styrningen är standard och kanske mest rekommenderade metoden för att använda en ratt för att peka bilen i en viss riktning. Metoden gör det möjligt för föraren att sitta i en bättre position, med ett bättre grepp om ratten och smidigare svarvning. Det är också betraktas som säkrare än andra styrande stilar. Bakgrund

drivrutiner använder vanligtvis fyra huvudsakliga metoder för att styra ett fordon. Hand över hand stil gör att föraren kan använda båda händerna omväxlande över varandra för att dra hjulet nedåt. Drivrutiner åstadkomma detta genom att sätta händerna innanför kanten av hjulet, men också att skapa ett svagt grepp. Den tvärarmen stil placerar händerna på 9 och klockan 3 på hjulet. Händerna förblir stationära samtidigt som halva varv som leder till korsa armarna. Den shuffle Metoden liknar hand över hand stil, med hjulet matas genom alternerande händer som har sitt ursprung på 10 och 2-tiden.
Push-Pull metoden

Drivrutiner placera händerna vid 10 och 02:00 i push-pull metoden. När fordonet svänger vänster, drar handen vid 10 ratten ner till 6 medan den högra handen vid 2 skjuter hjulet upp till 12. Vid svarvning höger, drar den högra hjulet 02:00 till 06:00 medan den vänstra handen skjuter hjulet 10-12. Föraren vänder manövern att räta hjulet genom att placera händerna på 10 och 02:00. Vissa nordamerikanska motorfordon myndigheter föreslår placera händerna vid 9 och 03:00.
Safety

När du använder push-pull metoden, föraren måste sitta ordentligt med korrekt hållning. Föraren lider mindre trötthet, speciellt på vägar med kurvor. Händerna korsa aldrig till motsatta sidor av ratten och armarna kvar på samma höjd. Push-pull också tillåter föraren att greppa ratten med tummen upp, ger ett bättre grepp samtidigt som du drar ner hjulet. Hand över hand metoden kräver handen att tillfälligt lämna ratten, vilket skulle kunna leda till att förlora kontrollen. Föraren kan också flytta händerna långsammare med push-pull än andra metoder, samtidigt vrida bilen i god tid. Addera Normer

push-pull metoden är en standard i de flesta utvecklade länder. Det har varit så förankrad bland bilskola instruktörer och statliga motorfordon kör testare att det ofta är anses det enda rätta sättet att köra en bil. Men samhället förändras har lossat greppet av push-pull krav. Ändra ratten på en bil radio och dricka eller äta i en bil var en gång ogillande och kan även resultera i en polis trafikstopp. Men som körvanor förändras, så gör styrmedel. I Storbritannien, till exempel, landets Driving Standards Agency nyligen ändrat sin examinatorer guide, endast kräver förarna att ha förmågan att kontrollera fordonet och inte överväga om händerna är på 10 och klockan 2 eller drivrutinen använder korsvisa händer eller hand över hand-metoder. Sådana nordamerikanska organ som California Department of Motor Vehicles kan rekommendera olika styrmedel beroende på körförhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149618.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.