Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Förarutbildning Tips

Lära sig att köra en bil kan tyckas enkelt - särskilt tonåringar - men det är mycket mer komplicerat än många vuxna inser. Att få en grundläggande förståelse för kör fundamenta kommer att gå en lång väg mot att göra en säker förare. Följande tips om körning kommer att driva en student att starta processen uppmuntras och med ett bra grepp om vad bilkörning handlar om. Vet trafikreglerna
p Det är viktigt att veta vad trafikljusen och skyltar betyder. Du måste veta vem som har förkörsrätt i varje situation. Du måste vara bekant med hastighetsgränsen och hur du använder din bil i enlighet med lagen när du använder lampor, blinkers, brickor vindruta och annan utrustning. Föraren behöver veta när det är acceptabelt att passera, vad det innebär att vara i omkörningsfilen och hur man ska bemöta andra förare. Läsa för att förstå reglerna är viktigare än att läsa att bara klara ett test. Känna till reglerna kommer att göra dig en bättre förberedd förare och kommer att ge sig till bättre test med.
Defensiv körning

Defensiv körning är en nyckel till god och säker körning. Defensiv körning innebär mer än att bara vara försiktiga. Att vara en bra defensiv förare, måste du arbeta på vissa färdigheter för att vara beredd på svåra eller farliga situationer.

Håll tillräckligt med utrymme mellan dig och de bilar runt dig, speciellt bilen direkt framför dig. Du måste kunna ha utrymme att manövrera om något oväntat händer. Du bör kunna räkna två hela sekunder mellan när bilen framför dig passerar en fast punkt och när man kommer till den punkten. De två andra regeln är minimal, så det är bättre att hålla i minst tre sekunder eller mer. Öva detta räknar regel som passagerare, och lära sig vad avståndet ska se ut.

Du måste också inse hur lång tid det tar en bil att stanna helt och förbereda därefter. Den genomsnittliga reaktionstiden som krävs för att reagera är 1,5 sekunder. Hälften av den tiden är att analysera vad som hänt, och den andra halvan är att flytta foten från gasen till bromsen. Vid 60 km /h, är det mer än 60 meter bara för att reagera. Och detta är om du betalar fullständig uppmärksamhet. Att köra en bil med bra däck och bra bromsar i goda förhållanden vid 60 mph kommer att ta mer än 125 meter för att stoppa från vid bromsning påbörjas. Vid denna hastighet, inklusive reaktionstid, under de bästa förhållanden tar det cirka 200 meter till stopp från när du först ser ett problem.
Practice

" Övning ger färdighet "är ett gammalt talesätt, och även erfarenhet lämpar sig för att förbättra förarnas förmåga, är rätt praktiken viktig. Öva på en säker situation i början är viktigt. Öva på en öppen parkeringsplats kan vara en bra idé i början för att bli mer bekant med där allt är. Att ha instinkter för att träffa rätt pedal vid rätt tidpunkt är viktigt i farlig situation, men om du inte använder för att där pedalerna är i en panik situation, är det lättare att göra ett misstag.

Vara avsiktlig om var du övningsköra. Random körning är mer sannolikt att leda till ett misstag, eftersom alltför många alternativ leder till fler misstag. Beslutade förväg vart du ska.

Se till att du får de små, enkla situationer precis innan oroa komplexa situationer. Att ha grunderna ner kommer att förhindra en hel del misstag och bygga rätt erfarenhet för komplexa situationer. Göra en enkel tur tar flera steg. Du måste kolla speglarna, kontrollera trafiken på alla sidor och framför dig. Du måste använda blinker tidigt och vara beredd att accelerera i tid på kontroll sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148139.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.