Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur kan jag beräkna MPH om vägmätare är trasig?

Vägmätare mäta avståndet reste från en punkt till nästa i bilen. För att hitta hastigheten på din bil i miles per timme, måste du känna till avståndet. Du kan hitta hur långt du reste även utan en fungerande vägmätare med hjälp av en interaktiv karta på Internet som ger den tillryggalagda sträckan mellan två adresser. När du vet avståndet, tiden själv för att få den andra nödvändiga bit information att hitta din hastighet i miles per timme. Saker du behöver
Adress-till-adress avstånd kartprogram
Bil
Titta
Visa fler instruktioner
1

Ange din början och slutar adresser till en Internet avstånd kartprogram för att bestämma antalet miles mellan punkt A och punkt B. Skriv ner antalet miles mellan dessa punkter.
2

Skriv ned starttiden och börja köra från punkt A till Punkt B. Addera 3

Anländer till punkt B, notera tiden i minuter som krävs för att köra sträckan.
4

Konvertera tiden från minuter till timmar genom att dela tiden i minuter med 60. Till exempel, om det tog dig 30 minuter att köra en viss sträcka, skulle det vara 30 dividerat med 60, motsvarande 0,5 timmar.
5

Divide avståndet i miles av enheten i timmar för att hitta din hastighet i miles per timme (mph). Till exempel, om du körde 30 miles i 0,5 timmar, dividera 30 med 0,5. Din genomsnittliga hastigheten är 60 miles per timme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148431.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.