Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du aktiverar My Taxi TollTag

TollTags är tillgängliga för Texas förare att använda på alla betalväg och Express-terminalen, dessa drivkrafter taxibilar. Taxichaufförer använder TollTags att köra på Texas avgiftsbelagda vägar samt att öppna grinden armarna vid terminalerna för att plocka upp och släppa av passagerare som behöver flygplatstjänster. Taxichaufförer med TollTag kan kringgå körfält vägtullen att använda uttryckliga pass lane, som registrerar din TollTag när du passerar genom den och drar av beloppet av avgiften från din TollTag. När du får din TollTag måste du aktivera den, vilket du kan göra enkelt och på bara några minuter. Instruktioner
1

Gå till North Texas Tollway Authority hemsida för att aktivera ditt TollTag konto.
2

Klicka på "kundtjänst" länken. Välj "Open New Account" länk, klicka sedan på "Begin".
3

Läs TollTag villkoren och klicka för att godkänna villkoren och direkt själv till nästa sida.

4

Ange ditt fullständiga namn och e-postadress. Skapa ett användarnamn och lösenord, välj och svara på en säkerhetsfråga. Välj om du vill ta emot dina uttalanden via mail eller på nätet och klicka på "Nästa".
5

Ange din TollTag numret, som ligger på din TollTag. Ge ett kreditkortsnummer, utgångsdatum och tre-siffrig säkerhetskod. När din TollTag aktiveras ditt kort debiteras $ 40, vilket är den första aktiveringen avgift som vid tidpunkten för publiceringen. När din TollTag saldo sjunker under $ 10 ditt kreditkort på filen är laddad för att fylla den med fast belopp som du väljer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149487.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.