Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Heel Toe nedväxling

När du behärskar tekniken för häl tå nedväxling du kan nedväxling smidigt. Du minskar även slitaget på motorn genom att eliminera de "sparka bakut" som orsakas av låg tomgång varvtal och höga varv som hjulet hastighet. Här är hur man bemästrar nedväxling häl tå. Saker du behöver
Bil med manuell växellåda
Stängt spår eller öppen stenlagd yta med några hinder
Visa mer Instruktioner
1

Inrätta en praktikperiod i din garage med motorn avstängd och gå igenom processen ett par gånger tills du är bekväm med åtgärden.
2

Fråga ägaren av en sluten bana eller stor parkeringsplats eller om du kan öva dina färdigheter på deras egendom. Du kan behöva underteckna ett undantag. När du har åtgärden ner, prova det på en öppen väg som är fri från trafik. Addera 3

Försök navigera en mjuk kurva på ca 40 mph. När du kommer till toppen av kurvan, medan bromsning och med kopplingen nedtryckt, öva höja motorvarvtalet upp till ca 2000 RPM med hjälp av metoden häl tå. Gör detta genom att hålla din högra fot på bromsen medan du knackar på gaspedalen med någon del av din högra fot.
4

Experimentera med olika delar av din högra fot knacka på gaspedalen. Hitta de bästa högerfoten läge för att enkelt trycka på gaspedalen räcker för att höja varvtalet hos motorn medan den rätta inbromsning och styrning av fordonet.
5

Öva hälen tå nedväxling gånger. Denna teknik tar tid att bemästra, och du kommer att märka dig bättre med varje övning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147934.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.