Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Statliga Tennessee Lagar Om Utility Trailers

Tennessee lagar om nytta eller släpvagn typ är viktigt att förstå om du är bogsering inne i staten. Tennessee använder en intelligent transportsystem kallas Tdot SmartWay. Du kan komma åt systemet via telefon, Internet eller smart telefon ansökan. Den informerar förare av olyckor, konstruktion, vägförhållanden och trafikflöden i realtid. Utility Trailer Registrering
p Om du bor i Tennessee och inte planerar bogsering din nyttofordonstrailern av staten, behöver du inte registrera eller titel släpet. Ta det ursprungliga trailern titel och ditt körkort till din lokala County Clerk kontor och de kommer att ordna ägandet på detta sätt. Om du tänker på bogsering utanför staten, under 2011 kommer det att kosta dig $ 80 till registrera nyttofordonstrailern med länkontoret.
Utility Trailer Storlek

maximala tillåten storlek nyttofordonstrailer i delstaten Tennessee är 40 meter lång, 8 meter bred och 13 fot 6 inches hög. Den totala längden på släpet plus bogsera fordon får inte överstiga 65 meter.
Säkerhetsanordningar

Alla vagnar måste ha säkerhets kedjor. Korsa dessa under kopplingen att fånga släpets tungan vid den lossnar från fordonet. Om släpet har elektriska eller surge raster, måste det också ha ett breakway switch fäst till släpfordonets bromsar. En brandsläckare och nödraketer väg krävs också för alla släpvagnar. Om vagnens totala massa är större än 1500 pounds
Släpvagnsbroms Lagar

, utrusta den med en oberoende elektriska eller uppsving bromssystem. Detta är att mildra den reducerade bromsning av dragfordonet på grund av vagnens massa. För att fastställa vikten av din släpvagn, titta på informationsskylten för brutto släpvagnsvikt (GTW). Den maximala vikten för släpvagnen är 20,000 pounds per axel.
Andra Trailer Lagar

maxhastighet du kan dra en släpvagn är 70 miles per timme eller skyltad hastighet gräns (vilket är långsammare). Föraren måste ha minst en D-klass körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149486.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.