Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Fördelarna med att ha en bil

Det är nu svårt att tro att i nästan tre decennier i det tjugonde århundradet, var hästar eller häst-drivna diligenser fortfarande personliga transportmedel för många amerikaner i storstäderna. Byggandet av Interstate Highway System av Dwight Eisenhower administrationen och framväxten av de amerikanska förorterna på 1960-talet förändrat dynamiken i bilåkandet. Fördelarna med att ha en bil i den stora, spretigt, kontinentala landmassan i USA är många. Flexibilitet

amerikaner korsar ofta statsgränser i sina bilar för att arbeta. Detta transportsätt gör sig av med den besvärliga att ha att boka biljetter till flygplan, tåg eller bussresor.
Personlig rörlighet och självständighet
Automobiles

har omdefinierat begreppet egenmakt för kvinnor och rörlighet för miljontals amerikaner. Personligt oberoende härrör från att ha en bil innebär att människor kan gå för shopping, arbete och andra sysselsättningar när och när som helst utan att vara beroende på fasta scheman för kollektivtrafiken.
Kollektivtrafik Deficiency

Många amerikanska stater inte har välutvecklade kollektivtrafiken. En bil är det enda transportsättet för amerikaner i många områden.
Medicinska akutfall

Många landsbygdsområden inte betjänas fullt av ambulanser, kryssare polisen och ER skåpbilar. Det är mycket snabbare att ta en person med plötsliga sjukdomar eller livshotande situationer i en bil till närmaste sjukhus eller läkare /vårdcentral.
Nöjesresor

Detaljerad nöjesresor, liksom hela tri-state områden i New York, New Jersey och Connecticut, eller Nevada, Arizona och Kalifornien, eller Virginia, Maryland och Pennsylvania, kan genomföras med bilar. En kärnfamilj kan effektivisera kostnaderna genom att resa över dessa stater i en hyrd bil eller en självägande fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148019.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.