Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man ansöker om en EZ Pass i New York

En av de bästa och snabbaste sätten att få igenom tullstationer och torg avgiftsbelagda i New York är att ha en EZ Pass tagg. Med EZ Pass, behöver du inte vänta i långa kontanta körfält för att korsa broar och tunnlar. Det finns flera sätt som du kan ansöka om en EZ Pass i New York. Instruktioner
1

Beställ din NY EZ Pass enhet nätet. (Följ länken i Resources.) Du måste ha din bil information och ett giltigt kreditkort. När du har slutfört registreringsprocessen, kommer enheten att skickas till dig på den angivna adressen. En EZ Pass per post
2

Request. Om du inte känner dig bekväm att ge din kreditkortsinformation online, har du möjlighet att ladda ner programmet från EZ Pass hemsida. Fyll i ansökan och skicka den till: Program & Retur Tags, PO Box 149.001, Staten Island, NY 10.314 till 9001. Efter mottagande och granskning av ansökan, kommer de att skicka enheten till dig.
3

Beställ din EZ Pass personligen. Det finns för närvarande åtta platser du kan besöka. Skanna listor på EZ Pass hemsida för att hitta den lämpligaste platsen för dig.
4

Köp en EZ Pass på språng. Detta är förmodligen den mest praktiska av alla alternativ. Flera New York återförsäljare säljer färdigförpackade enheter som har $ 25 redan lastas på enheten. Gå EZ Pass hemsida för att se vilka NY återförsäljare i ditt område säljer EZ Pass på språng. Den enda bestämmelse är att du måste registrera din EZ Pass-enhet inom 48 timmar efter dess ursprungliga användning.
5

Håll koll på din EZ Pass. Oavsett vilket alternativ du väljer, är en NY EZ Pass en värdefull råvara. Se till att du inte förlorar det, eftersom det inte bara kommer att kosta dig tid vid tullstationer, men det finns en avgift för att ersätta förlorade eller stulna EZ Pass enheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147955.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.