Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Vilka är orsakerna till dålig bränsle körsträcka?

Vissa bilar är bara vanlig gas-hogs och få bilar får bensin körsträcka de borde. Det finns flera saker du kan göra för att förbättra din körsträcka, börjar med att känna några av orsakerna till dålig körsträcka. Det finns inget sätt att undvika högre gaspriser så det är bara logiskt att få bästa möjliga körsträcka ur fordonet du kör. Size Matters

Du är sällan bättre av att sälja eller handel en gas-hog för en snålare bil för att spara pengar. Du kommer förmodligen aldrig att få tillbaka den initiala kostnaden för din nya bil. Men alla bilar slits ut så småningom så kom ihåg storleken har betydelse när det gäller trafikarbete och det är dags att köpa en ersättare till din nuvarande bil. Allt annat lika, den större bilen desto sämre gas körsträcka. När det kommer till motorstorlek, är det samma sak sant. Ju större bilens motor, desto sämre körsträcka.
Mekanisk skick
p Om bilen svårstartad och går dåligt, kommer dess bränsleeffektivitet lida. En tune-up kan betala för sig i ett par påfyllningar. Även om bilen är perfekt avstämt, kan en igensatt luft eller utsläpp filter råna bilen av makt och ekonomi.
Däck

Cool utseende, off -road däck har en plats om du kör av vägen, men de är bränsle rånare när de används på väg. Varje typ av däck minskar din miles per gallon om det är för lågt. Schemalägg en årlig justering kontrollera så däcken på din bil är alla pekade i samma riktning. Du kommer att spara på bränsle och däck kostar.
Körvanor

ingen enskild faktor påverkar hur nära den bästa bränsleekonomin du kan uppbåda för din bil än bra körning vanor. Snabbhet är avgörande. Ju snabbare du kör, desto färre miles per gallon din bil kommer att leverera. Andra vanor såsom snabb acceleration och plötsliga stopp är nästan lika illa. Kom ihåg, använder din bil ingen gas när den inte är igång. Kombinera resor och bilpool för att göra varje mil du kör viktigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149329.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.