Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en båt med en Allroad

Audi Allroad Quattro är en kapabel bogsering maskin. När rätt utrustad, är det betyget att bogsera ett maximalt av 3.300 pounds. Detta är tillräckligt för en medelstor verktyg, camping eller båttrailer. Utrusta Allroad med ett skumt och kablage för att dra en släpvagn. Fordon lagar kräver släpet selen ger ström för bromsar, signaler och positionsljus. Körning med släpvagn kräver en viss erfarenhet för att förstå hur du ska justera din körstil för att kompensera för minskade köregenskaper. Instruktioner
1

Lägg vikten på släpvagnen till vikten av lasten. Vagnens vikt är tryckt på informationsskylten enligt brutto släpvagnsvikt. Resultatet måste vara mindre än den dragkapacitet på din Allroad.
2

Backa Allroad upp till släpet, rikta in skumt under kopplingen. Har en vän att guida dig till släpet. Addera 3

Sänk släpets koppling på dragkrok och lås den på plats med ett skumt stift. Anslut släpets kedjorna till skumt, passerar dem under kopplingen.
4

Skjut vagnens fyra-vägs elektrisk kontakt till bilens mottagare. Testa släpets lampor svarar korrekt på fordonet.
5

Gå runt vagnen och fordonets dubbelkontroll alla anslutningar.
6

Drive långsammare än normalt för att kompensera för den reducerade hantering. Lämna två gånger den normala broms rummet att försäkra er inte påkörning bilen framför dig. Standard bromsning rum involverar en bil för varje 10 miles av hastighet. Dubbelklicka att vid körning med släpvagn med en båt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149443.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.