Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man dra en släpvagn utan Lights

Körning med släpvagn kräver vissa lagar uppfyllas enligt varje stat. Äldre vagnar kan saknas ljus på grund av skada eller ledningar brister. Det finns andra alternativ till dragande din släpvagn utan arbetsbelysning. Kom alltid ihåg, det måste finnas någon form av ljus eller reflekterande ytan på en trailer till juridiskt dra. De flesta stater kräver arbetsbelysning för att undvika böter. Instruktioner
1

Köp magnetiska lampor. Magnetiska lampor är en tillfällig ljuskälla som fäster din stötfångaren. En stickpropp sätts i bilens kontakt så att de tänds när du trycker på bromsarna, låta andra fordon att stanna i tid. Magnetiska lampor kan köpas på auto butiker eller återförsäljare RV.
2

fästa släpets till en större lastbil med lampor i toppen av fönstret tillbaka. Placera reflexband på baksidan av din trailer så att den kan ses i mörker. Lamporna på din lastbil kommer att tillåta andra att se när du stannar och bandet kommer att tillåta andra att se trailern och döma korrekt stoppsträcka.
3

Kontrollera att bilens blinkers är synlig över eller vid sidan av din släpvagn. Signallampor som är anslutna till din yttre speglarna är till hjälp för att se till att andra kan se när du sakta ner eller stänga.
4

Säker batteridrivna blinkande lampor till din släpvagn. Batteridrivna blinkande lampor varna andra förare att du drar en släpvagn och hjälpa dem att mäta avstånd när bakom dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149444.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.