Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gratis en bil som fastnat i djup snö

När vintervädret slår till, kan du beväpna dig med rätt att få bilen loss från djup snö genom att föra lite kattsand med på resan. Kattsand kan göra någon yta grov och slipmedel, och kan därför ofta ge bilar med den extra dragkraft de behöver för att komma tillbaka på fast mark. Följ dessa steg för att se till att du är redo. Saker du behöver
stor påse med kattsand
Visa fler instruktioner
1

köpa en stor påse med kattsand i början av vintervädret säsongen. Sätt denna väska i bagageutrymmet på din bil och inte ta ut den tills snön säsongen slutar.
2

Få ut kattsand om och när du får din bil fast i snön. Riv ett litet hål i ena hörnet av väskan så att du kan hälla med en viss grad av kontroll.
3

Häll ett lager kattsand direkt bakom och framför varje däck. Skiktet behöver inte vara mycket tjock, men det bör vara så bred som däckets och sträcker antingen framför eller bakom varje däck med minst 6 inches.
4

dig i bilen, starta upp den och försöker köra mot närmaste asfalterade ytan. Börja långsamt, men när du får flytta, accelerera så behövs för att upprätthålla din fart och få ut av snön.
5

Upprepa vid behov genom att lägga ner mer kattsand om bilen rör sig, men inte flytta tillräckligt långt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147972.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.