Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder en TX märker klistermärken

En TxTag klistermärke är sätt att automatiskt betala vägtullar på Texas vägtullar utan att stanna för att betala vid en vägtull monter. Den TxTag klistermärke förutbetalda och förvaras inuti bilen. När du kör förbi en vägtull plaza, ett mikrochip i TxTag klistermärke använder glas i vindrutan för att sända en signal som indikerar att du gått och laddar ditt konto lämplig tribut. Det sparar föraren problem och förseningar för att stanna vid en betalstation att betala vägtull i kontanter. Instruktioner
1

Ansök om TxTag klistermärke. Det enklaste sättet att göra detta är online på txtag.org (se Resources nedan). Allt du behöver göra är att fylla i uppgifter och betala med ett kreditkort. Du kan köpa TxTag klistermärken för upp till 5 bilar. De kommer att skickas till dig i 3 till 4 arbetsdagar. Du kan också ringa dem på (888) 468-9824 eller maila din ansökan och utbetalning till TxTag Customer Service Center, 12719 Burnet Road, Austin, TX 78727. Du kan också köpa dem direkt från TxTag servicecentra, torg avgiftsbelagda och AAA Texas kontor.
2

Hitta din TxTag klistermärke i ditt startpaket. Du kommer att skickas ett startpaket för varje fordon du lägger till i ditt konto. Det inkluderar ditt TxTag klistermärke, kontohantering kort, snabbstartsguide, bruksanvisning vy och användning avtalet. Dekalen är ungefär lika stort som ett kreditkort.
3

Rengör insidan av vindrutan med fönsterputs och låt den torka helt. Temperaturen på vindrutan måste vara mer än 50 grader F eller TxTag kommer inte fastnar på vindrutan.
4

Leta rätt plats för din TxTag. Om din backspegeln är fäst vid vindrutan TxTag går 1/2 tum nedanför spegeln. Om din backspegeln är fäst i taket, går TxTag i mitten, 4 inches från toppen av vindrutan. Om du har en överdimensionerad lastbil utan en backspegel går TxTag i mitten, 2 inches från botten av vindrutan. Den TxTag fungerar inte om det är på fel ställe, på sidan eller upp och ner.
5

Dra av baksidan av TxTag och hålla den till rätt plats inne i vindrutan. Vara säker på den grå sidan vidrör glaset och du kan se TxTag logotyp inifrån bilen.
6

Använd din TxTag. Allt du behöver göra är enhet genom TxTag expressfiler. Den TxTag kommer automatiskt dra den rätta avgiften. Du kan lägga till TxTag konto med kontanter, check eller kreditkort. Du kan också ha ditt konto automatiskt laddas med ditt kreditkort när du svarar blir låg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147962.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.