Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du köper en Virginia Smart Tag

The Virginia Smart Tag är ett elektroniskt vägtullsystem. Smart Tag, även känd som en E-ZPass, tillåter föraren att köpa ett förbetalt vägtull tag och har vägtullar debiteras från förarens konto. Smart Tag skär ner på pendling tid genom att undvika långa avgiftsbelagda linjer på Virginia s motorvägar. Följande steg kommer att hjälpa dig att få en Virginia smarta etiketter. Instruktioner
1

Var en Virginia bosatt. Den smarta etiketter och EZ Pass kan endast erhållas i den stat där du bor. Kontakta delstaten hemvist för att få dina vägtull taggar.
2

fylla i en ansökan på Virginia Service Centers belägna i städerna Reston, Gloucester Point och Richmond. Öppettiderna för de servicecenter varierar, så kontrollera EZ Pass hemsida eller Virginia Department of Transportation för kontorstid.
3

fylla i en ansökan på nätet. Välj personlig eller kommersiell och följ länken. Läs avtalet och markera Ja rutan längst ner på sidan. Tryck sedan på "Välj". Slutligen fylla i din personliga information och tryck på knappen "nästa". Sedan fylla i ditt körkort och bil information och tryck på "Lägg till Vehicle" och sedan "Nästa"-knappen. Slutligen, fyll i dina betalningsalternativ information.
4

Ring 1-877-SMARTAG att fylla i en ansökan. En representant kommer att gå igenom processen.
5

betala $ 35 för den förbetalda vägtull användning och $ 25 Smart Tag deposition och vänta på din smart etikett för att komma med posten.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147853.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.