Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en RAV4

Toyota RAV4 måste bogseras med alla fyra hjulen från marken eftersom den har en all-wheel drive system. Bogsering det med en fiberkabel dolly eller dragkrok kan potentiellt skada RAV4: s sändning och överföring fallet. Detta problem löses med ett flak trailer utformad att fästa ett fordon till dess yta. Välj ett dragfordon som är klassificerat enligt tillverkaren att bogsera släpvagnens vikt plus RAV4 för en säker resa. Saker du behöver
Bil hauler trailer
Fyra ratchet remmar
Visa fler instruktioner
1

Anslut släpvagnen till dragfordonet genom att sänka sitt koppel på dragkroken . Lås kopplingen med ett skumt stift genom dess handtag. Fäst släpets kedjorna genom att korsa dem under kopplingen och ansluta dem till skumt. Skjut trailerns elektriska kontakt till bilens mottagare.
2

Lägre släpets ramper. Vissa släpvagnar har ramper som drar ut underifrån trailern, medan andra är fästa vertikalt och sänks på plats. Ta den mekaniska låsningen och flytta ramperna till sitt tidigare läge. Addera 3

Drive RAV4 långsamt på vagnens yta. Placera fordonet så att centrum av dess vikt vilar något framför mitten av släpets däck. Att fordonet kan ta lite trial and error för att få den perfekta viktfördelningen. Om bogsering RAV4 kommer att bli en vanlig händelse, är det klokt att markera platsen där fordonet är placerad perfekt.
4

Placera fordonets transmission i "Park" och parkeringsbromsen paus.
5

fast fordonet på släpvagnen med spärr remmar. Anslut ena änden av bandet till fordonets ram och den andra änden till släpfordonets krokar. Använd spärrfunktion för att dra åt remmarna ordentligt. En rem i varje hörn av fordonet fäster det säkerhet. Slutresultatet bör vara att RAV4 dras nedåt så att suspensionen komprimerar något.
6

Skjut släpets ramper tillbaka i sin körning och lås dem på plats med en saxpinne.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149417.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.