Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur kan vi minska bilkörning

Inte bara köra förorenar miljön, men det kan också kosta dig stora pengar i gas och underhåll. Även om det finns säkert tillfällen när körningen är det enda alternativet, kan du effektivisera ofta dina körvanor för att minska användningen av din bil. Genom att köra mindre, minskar du utsläppen av föroreningar via avgaser, och som belöning kommer du också spara pengar och eventuellt förbättra din hälsa i processen. Instruktioner
1

Promenera eller cykla på din dagliga pendla. Inte bara kommer du minska din bilanvändning, kommer du att få övning som förbättrar din hälsa.
2

Telecommute att arbeta. Många moderna jobb nödvändiggör inte fysisk närvaro. Om din arbetsdag består av att göra telefoner samtal, arbetar på datorn, skriva rapporter och liknande stationära arbetsuppgifter, det finns ingen anledning att du kan inte göra det här hemma. Om din arbetsgivare inte tillåter distansarbete, föreslå idén att starta ett sådant program. Företaget skulle spara pengar på el, datorer och andra resurser, och du kommer att spara tid och pengar genom att arbeta hemma, vilket kan kompensera kostnaderna för att använda din egen utrustning.
3

Samåk med andra anställda eller studenter. Varför tar fyra bilar när en enda bil med fyra personer kommer att fungera lika bra? Vissa städer belöna sådana program genom att erbjuda en dedikerad och snabbare bilpool körfält.
4

Time dina ärenden att ta en enda resa, istället för flera resor under hela veckan. Också kartlägga din rutt för att minimera köravstånd. Ju längre du kör, desto längre du utsätts för potentiellt skadliga avgaser. Minimera denna körtiden kan också minimera miljörelaterade hälsoproblem.
5

ta kollektivtrafiken när det är möjligt. Den offentliga fordonet redan reser sin väg så att du inte kommer att lägga till några utsläpp.
6

Gå en bil-aktieprogram. Dessa program erbjuder en "tid andel" för transport. Detta kan ske genom en grupp av vänner eller ett företag som erbjuder sådana tjänster. Detta fungerar genom att registrera dig för en tidslucka och plocka upp en av de många bilar utspridda över staden.
7

Flytta närmare din arbetsplats. Om du pendlar en timme till jobbet varje dag, tänker på all tid och pengar du skulle spara genom att leva närmare.
8

Hyr en reserverad parkeringsplats. Parkering kan vara ett stort problem i städerna, och pendlare vistas ofta kör omkring och letar efter en parkeringsplats. Detta avfall gas och tid. Genom att ha en dedikerad plats som alltid är tillgänglig, kan du kompensera bekostnad enbart med gas besparingar ensam.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148929.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.