Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

De Fördelar och nackdelar med Snökedjor

Snökedjor finns på auto butiker som Auto Zone eller Sears och finns i olika storlekar för att passa de flesta däck. Snökedjor är ganska lätt att installera eller ta bort snabbt, men de kan orsaka skador på din bil om de används felaktigt. Kostnad

Medan många butiker kommer att sälja en uppsättning av kedjor i genomsnitt $ 40 till $ 60, när de inte är i säsong, inte märka några lagrar upp till $ 100 för en uppsättning under snöstorm säsongen. Som av December 2010, är ​​den genomsnittliga kostnaden för en uppsättning snökedjor för personbilar $ 40 till $ 80, med lastbil och SUV kedjor genomsnitt i kostnad från $ 119 till $ 199 per set. Kedjorna är billigare än att köpa en uppsättning vinterdäck, som kan köras från $ 50 till $ 120 per däck.
Installation

Snökedjor är en tillfällig lösning under vintern , som du kan sätta dem på precis innan en snöstorm. Du kan sätta dem på eller ta av dem när som helst, till skillnad vinterdäck som är permanent på grund av installation tar mer tid och ansträngning. Kedjor är svåra att sätta på i snön eftersom vissa kräver att du skall köra på dem och klättra under däcket bra att installera, vilket kan vara svårt i snö som är djup.
Körning Villkor

körning med snökedjor, är den föreslagna maximala hastighet 30 MPH eftersom excees hastighet kan göra kedjorna lossna och orsaka skador på ditt fordon samt andra fordon. Körning med kedjorna på din bil kommer att kännas som att köra på fyrkantiga hjul. Kedjorna kommer vara högt och körning kommer att vara grov. Körning på torra vägar med snökedjor rekommenderas inte eftersom ytan kan få dem att komma ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149091.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.