Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man en E-ZPass

E-ZPass är en multi-state vägtullsystem används på broar och vägar, främst i nordöstra USA. Bilister kan använda samma transponder för alla vägtullar i de deltagande länderna. Bilister som använder E-ZPass behöver inte betala vid betalstationerna, eftersom avgifterna dras automatiskt från ett förbetalt konto. Få en och skära ned på din pendla tid. Instruktioner
1

Plocka upp en E-ZPass transponder på din statens kundtjänst (CSC) eller deltagande försäljningsställen. Beställning via mail, telefon eller på nätet är också ett par alternativ. En liten depositionsavgift krävs vanligtvis för transponder, som återbetalas när kontot är stängt och taggen återlämnas i gott skick. Lägg pengar på kontot
2

. Ställ in automatisk påfyllning för att ha pengar tas ut på ett kreditkort när ditt konto når en förinställd minimibelopp. Alternativt kan du välja att behålla en balans genom att göra betalningar med kontanter på CSC, använd ett kreditkort via telefon eller e-post en check.
3

Installera E-ZPass transponder på insidan av den främre vindrutan bakom backspegeln. Den monteras på dubbla lås fästningsskenor och kan enkelt tas bort och användas i ett annat fordon.
4

Drive i E-ZPass särskilda körfält när du närmar dig en vägtull plaza. Du kan behöva bromsa eller stoppa om E-ZPass körfält är en ombyggd manuell betjäning lane, annars upprätthålla motorvägshastigheter genom vägtullen. En anordning placerad ovanför vägtull körfält läser en elektronisk signal från din etikett som du passerar och drar den erforderliga avgiften från ditt förbetalda konto.
5

din kontoinformation på nätet för att kolla saldon, pengar till kontot, eller skriva ut ett uttalande för rapporter företag bekostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147824.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.