Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Är det OK att lämna min bil ute i snön?

Om du bor i ett område som ibland har hårda vintrar, kan du har frågor om skador på din bil som orsakas av snö och is. Det finns faktiskt en del problem som kan uppstå om du lämnar din bil i snön. Vinyl /Paint

Vinyl och målade ytor på din bil är i riskzonen från skador orsakade av upprepad exponering för snö och is. Vattnet kan orsaka att färgen chip av ytan på bilen.
Metal

Varje del av bilen gjord av metall är också risk för skador. När isen och snön smälter, kan de orsaka metalldelarna mot rost och hål att synas i kroppen och bränsletanken.
Identification

Du kan identifiera tecken på skada genom att leta efter peeling eller bubblade områden av färg, vilket tyder på att fukt har dränkts under. Du kan också söka efter tecken på rost.
Förebyggande /Lösning
p Det finns vissa produkter som du kan använda för att skydda din bil, såsom vinyl skyddsmedel. Detta skapar en tätning på vinyl eller färg som skyddar mot skador från vatten.
Varning

Även en liten mängd skador kan leda till mer-allvarliga problem, såsom en liten spricka som låter fukt bygga upp. Så snart du ser några problem, vidta åtgärder för att rätta till saker och ting direkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148228.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.