Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får din bil ur snön

Alla andra är att njuta av vinterlandskapet och du skulle vara för, om du kunde få bilen ur snödriva. En gemensam olägenhet av att leva i ett snö-svepte klimatet är tillfälliga behov av att gräva din bil ur snön. Men beväpnade med några tekniker, kan du vara tillbaka på vägen på nolltid. Instruktioner
1

Ut ur bilen och bedöma situationen så snart du upptäcker dina däck snurrar. Det kommer inte att göra något bra till golv gaspedalen och gräva din bil djupare i drift. Du ska bara göra situationen värre.
2

gräva runt och hitta bilens avgasrör. Inte bara kommer en blockerad slutrör orsaka din motor till stall, skulle det filtrera giftig gas inne i bilen. Addera 3

Clear is och snö uppbyggd från fönstren. Om du inte kan se klart, kan man inte säkert köra ut när bilen är gratis. Efter att skrapa bort det värsta av den, starta motorn och låt din defroster göra resten.
4

Spade bort snön i en direkt väg där bilen kommer att flytta när det är gratis. Håll en hopfällbar snöskyffel i bagageutrymmet tillsammans med en behållare av vägsalt. Försök att göra en stig bakom bilen eftersom dragning från bakhjulen är den mest produktiva.
5

Strö lite vägsalt på vägen direkt bakom dina bakhjul och placera en golvmatta bakom varje däck . Låt den smälta snö till refreeze, hålla mattan på plats. Det brukar ta några minuter.
6

lägger i backen och så småningom ge det lite gas att dra upp drivhjulen och över mattorna. Mattorna kommer att följa den hårt packade snön om du går långsamt. När du börjar rulla, undvik stopp tills bilen är fri från drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147942.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.