Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en Chevy Blazer

Chevy Blazer är en jämförelsevis mindre och lättare SUV än andra liknande fordon på marknaden. Blazers är antingen enbart framhjulsdrift eller ha valfri fyrhjulsdrift. För att säkert bogsera och transportera fordonet med hjälp av en fiberkabel dolly, måste Blazer vara i tvåhjulsdrift. Den Chevy Blazer passar de flesta vanliga bogsera dockor. Saker du behöver Sida 2 ratchet remmar
Tow dolly
Fordon med dragkulskoppling
Visa fler instruktioner
1

Hitch bogsera dolly till dragfordonet .
2

köra långsamt Chevy Blazer på bogsera dolly så att de främre hjulen på Blazer vila i det redovisade pannan av dolly.
3

Anslut kabeln släpvagnsbromsning till bromsen ledningar på dragfordonet, som ligger nära skumt. Tryck ner bromspedalen på dragfordonet för att kontrollera anslutningen bromsvajern. En korrekt anslutning kommer att synkronisera bromsljus på bogsera dolly med lamporna på dragfordonet.
4

Om Blazer har fyrhjulsdrift kapacitet, se till Blazer är tvåhjulsdrift genom att kontrollera 4WD knapp placerad på instrumentbrädan. Om Blazer är fyrhjulsdriven, kommer knappen att lysa upp. Tryck på knappen för att koppla ur fyrhjulsdriften.
5

Anslut kroken från ena änden av spännbandet i den vänstra främre nedre länkarmen av Blazer. Placera kroken på den motsatta änden av samma spännband till vänster främre ankare support på eller i närheten av det redovisade pannan av dolly. Upprepa processen för den högra främre nedre länkarm. Dra åt varje spännband tills Blazer är fäst vid dolly.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149106.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.