Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bogsera med en LeSabre 3800

Det är viktigt att förstå processen för bogsering ordentligt, både för din egen säkerhet och säkerheten för alla andra på vägen. Genom att arbeta inuti kapacitet din Build LeSabre 3800 och säkerställa din släpvagn lampor fungerar korrekt, ökar du markant den säkerhetsmarginal när man bogserar. Den 3800 avser Buicks 3,8 liters V6, som hade 205 hästkrafter och 230 fot pounds av vridmoment. Denna makt är mer än tillräcklig för att dra en medelstor trailer. Instruktioner
1

Anteckna LeSabre s dragkapacitet från instruktionsboken. Etablera trailern plus last totala massa i pounds
2

. Trailern vikt kommer att ligga på en märkplåt på ramen på släpvagnen. Lasten vikt kan bestämmas med hjälp av en skala hem vikt eller den kan beräknas. Var generös med dina uppskattningar som överstiger dragkapacitet på fordonet kan vara mycket farligt.
3

Titta på bilens dragkrok för sin maximala kapacitet. Om det visar bara sin klass, använda resurserna nedan för att avgöra sin beräknade kapacitet.
4

Beräkna om LeSabre kan säkert bogsera släpvagnens vikt plus last. Fordonets dragkapacitet bör vara större än vikten för släpvagnen plus frakt. På bilens dragkrok
5

Sänk trailerns kopplingen och lås den med spärren. Lås spärren på plats med ett skumt stift. Fästa släpets kedjorna i ett korsande mönster på bilens dragkrok. Anslut trailerns elektriska mottagaren till bilens släp anslutning.
6

Test släpets lampor genom att starta bilen och slå på belysningen. Tryck bromsarna och slå på båda signalerna. Bekräfta lamporna reagera på lämpligt sätt.
7

Dubbelkolla alla anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149205.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.