Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en Isuzu Axiom

Den Isuzu Axiom är en fem-dörrars sport utility vehicle som producerades från 2002 till 2004. Denna medelstora SUV kom standard med en V6-motor med möjlighet till en fyrhjulsdrift-system. Om din Axiom gått sönder eller inte längre är säkert att köra, kan du behöva bogsera den. Du kanske också bara vill bogsera det bakom ett annat fordon. Oavsett varför du behöver för att bogsera Axiom, bör du följa tillverkarens rekommendationer för att undvika skador på fordonet. Instruktioner
1

Fäst bogsera trucken ratten på framsidan av Axiom att lyfta framhjulen och bogsera det om du använder en bärgningsbil. Använd aldrig en av bärgningsfordon med slunga bogsera eftersom det faktiskt kan skada fordonet. Fordonet skall vara i neutralläge för bogsering bakom bärgningsbil.
2

Sätt Axiom på baksidan av ett flak bärgningsbil, som håller hjulen nivå och förhindrar skador på trans-axel. Du kommer att hitta några tie-down krokar på undersidan av fordonet baktill och framtill. Dessa är avsedda att användas vid bogsering på ett flak så att du kan säkra fordonet till flak. Den bärgningsbil förare kommer att ha sina egna spännband, så du behöver inte bära något med dig.
3

Använd hjulet vagnar om du har inget annat val än att bogsera Axiom bakifrån med en bärgningsbil. Bakre bogsering kan skada bilen om du inte använder hjul dockor. De höjer framsidan av fordonet från marken för att förhindra skador. Kontrollera att fordonet är i neutralläge för bogsering.
4

Utnyttja en släpvagn om du vill bogsera Axiom bakom en husbil eller annat fordon. Även om du kan hitta fordon dragkrokar för bogsering bakom husvagnar och andra fordon, rekommenderar Isuzu Axiom bruksanvisning mot att använda dessa anordningar för att förhindra skador på fordonet. Om du använder en släpvagn att bogsera med istället, kommer du hålla fordonet hjulen nivån och upp från marken för transport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149309.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.