Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man ett körkort i Ohio

Att lära sig att köra bil ökar din förmåga att resa långa sträckor på en tid och takt som är lämplig för dig, vilket kan ge dig mer frihet och även göra det lättare att säkra ett jobb som inte är lokala till ditt område. Ohio State invånare måste ha ett giltigt körkort för att driva ett fordon. Skaffa detta innebär att ta lektioner för att lära sig att kontrollera en bil och sedan passerar olika undersökningar för att bevisa dina förmågor. Första gången förare måste ansöka om ett tillfälligt Instruktion Permit Instruktionskort (Tipic) innan de lär sig hur man styr ett fordon. När du är klar med dina lektioner och känner mig redo för din förmåga att bedöma, kan du ansöka om ett test och, på att passera det, komma i besittning av ett fullt giltigt körkort. Instruktioner
Skaffa en tillfällig Instruktion medge identifiering kort
1

Gå till en drivrutin Examination Station. Ta med dig bevis på vem du är och var du bor. Tjänstemännen kommer att behöva se dokumentationen för ditt fullständiga namn, rättslig status, födelsedatum, personnummer och gatuadress. Godkända former av identifiering inkluderar en amerikansk födelseattest, USA Citizenship and Immigration Service legitimationen, amerikanskt pass, handlingar naturalisering och bevis på uppehållstillstånd, såsom kontoutdrag av skolbetyg.
2

Ta vision och skriftligt bedömningar. Dessa tester kommer att utföras på Driver Examination Station. Du kommer också att behöva svara på frågor om din fysiska hälsa.
3

Gå till din närmaste biträdande justitiesekreterare License Agency. Du kommer att behöva ta dina identitetshandlingar och betala en avgift innan din Tipic utfärdas. Addera körkortsutbildning
4

Kontakta Ohio förarplatsen License Examination och organisera en dag att ta ditt körkort.
5

Ta en bedömning av dina kunskaper. Detta kommer att omfatta både manövrerbarhet och förarprov.
6

Gå till närmaste biträdande justitiesekreterare License Agency. Du måste ange ditt Tipic och betala en liten avgift för att få ditt körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149157.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.