Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man en Illinois I-Pass

Många Illinois bilister som använder de avgiftsbelagda vägarna regelbundet välja att få en vägtull pass känd som en I-PASS. I-PASS transpondern är fäst vid fordonets främre vindruta och gör din vägtull som skall samlas in elektroniskt. Bilister som använder I-PASS behöver inte stanna vid betalstationerna, eftersom avgifterna dras automatiskt från ett förbetalt konto. Instruktioner
1

Plocka upp en I-PASS transponder på en Tollway Customer Care Center eller deltagande butiker. Den kan även beställas via mail, telefon eller online. Kom ihåg:. En liten depositionsavgift krävs för transpondern
2

Lägg pengar på kontot. Ställ in automatisk påfyllning för att ha pengar tas ut på ett kreditkort när ditt konto når en förinställd minimibelopp. Alternativt kan du välja att behålla en balans genom att göra betalningar med kreditkort via telefon eller genom att skicka en check.
3

Installera I-PASS transponder på insidan av framrutan bakom backspegeln. Den monteras på dubbla lås fästningsskenor och kan enkelt tas bort och användas i ett annat fordon.
4

Drive i I-Pass särskilda körfält när närmar sig en vägtull plaza. Dessa körfält accepterar endast I-PASS och röra sig snabbt.
5

Behåll motorvägshastigheter och kör genom vägtullen utan att stanna. En blå lampa tänds som indikerar att din I-PASS transaktionen var lyckad och den erforderliga avgiften har dragits från ditt förbetalda konto. En gul lampa varnar dig om att ditt kontosaldo är lågt.
6

Öppna din kontoinformation online och ta emot e-post påminnelser när ditt kreditkort går ut eller ditt saldo är lågt.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147825.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.