Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Snökedjor Storleksguide

Vinter lockar, och många vägar är täckta med snö, is och slask, vilket för slick förhållanden och farliga körförhållanden. När du bär en sådan dyrbar last som dig själv, dina barn, andra familjemedlemmar eller vänner, vill du alla fördelar i din kamp med elementen. Snökedjor är ett bra alternativ till en dyr uppsättning av säsongens däck, men vara medveten om lokala och statliga lagar om användning av snökedjor och överväga hur man hittar rätt kedja för dina däck. Mätning

hitta rätt storlek på kedjan för dina däck är en ganska enkel process. Först och främst, fråga dig själv om din bil har framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. Du kommer att kedjan endast drivdäcken. När du har fastställt att enheten i bilen, helt enkelt ta ett måttband och gå till fordonets front. Titta på antingen en av de främre däcken. Ta måttband och mäta bredden av däcket. Anteckna measurement.After mäta framför däcket, flytta till sidan av fordonet och mäta utanför horisontella bredden av däcket. Sedan mäta bredden av sidoväggen av däcket. Sidoväggen börjar där navet ändar och sträcker sig till kanten på däcket. Anteckna mätningarna. Till slut, observera storleken på däcket, vilket vanligtvis kan hittas på sidan av däcksväggen. Med dessa mätningar i hand, kan du nu tryggt köpa rätt snökedjor för dem vintern vallfoder genom slask, is och snö.
Inköp

slirskydd kan köpas nätet eller på platser såsom Sears Auto Center. Köpa kedjor i person kan vara fördelaktigt att köpa på nätet. Du vill ha en tung, kan länka kedjan, och se och lyfta kedjorna och prata med säljare gå långt i att lindra eventuella osäkerhet som du kan ha om hur du använder snökedjor.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148253.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.