Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du köper en häst och vagn

hästvagnar är populärt för speciella evenemang såsom Proms och bröllop och används ofta som begravningsbilar vid begravningar. Parker och privatpersoner hyra dem för romantiska turer och rundturer, och de är ett vanligt transportmedel i Amish samhällen. Många häst och vagn leverantörer erbjuder nya vagnar i olika unika stilar samt restaurerade vagnar. Ditt beslut om vilken typ att köpa bör baseras på vad du tänker använda den till. Instruktioner
1

Bestäm hur mycket du vill spendera på en häst och vagn. Priserna varierar beroende på vilken typ av transport du väljer.
2

Bestäm vilken typ av häst och vagn du vill köpa, liksom syftet för att göra inköp. Hästdragna vagnar varierar i storlek från en tvåsitsig modell till en limousine-typ modell som rymmer så många som 12 passagerare.
3

Leta upp en häst och vagn säljaren och hitta av förfarandet för att göra ett köp. Du kanske också vill ta reda på fraktvillkor att avgöra om det är inom det området du är villig att resa eller det belopp som du är villig att betala för transporten.
4

Kontakt olika häst och vagn leverantörer och jämföra priser samt alternativ stil. Det finns flera häst och vagn leverantörer, såsom Justin Carriage Works, Frey Carriage Company och Petticoat Junction häst och vagn. Innan ett slutligt beslut, besök företagets webbplats för att begära information om köpprocessen, prissättning och stilar eller fråga om broschyrer. Se avsnittet Resurser för kontaktinformation.
5

Fatta beslut om vilken vagn du vill köpa och kontakta den valda leverantören att utarbeta detaljerna i köpet.
6 < p> Ordna leverans eller hämtning av din häst och vagn vid avtalad tid av dig och säljaren.
7

När du får din vagn, göra nödvändiga justeringar för att säkerställa en bekväm passar för din häst, mula eller ponny.
8

Ta en provtur innan man tillåter andra passagerare att rida för att garantera säkerheten för din häst och passagerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147997.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.