Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Så skyddar bilens lack från Love Bugs

Varje maj och september Florida förare uthärda annat möte med besökare som kompis i luften och splatter över sina fordon. Det vetenskapliga namnet för dessa skadedjur är Plecia Neartica men de är kända av deras gemensamma namn som förälskelse buggar. Använd följande tips för att skydda bilens lack från deras sura kroppar. Instruktioner
1

krossade kroppar och säckar ägg av döda Kärlek Bugs är sura och kommer etsa och grop målade ytor på din bil. Tvätta den främre stötfångaren och näsan av fordonet så snart som möjligt. Om du låter dem bake-till färgen i den varma solen, kommer de att bli svårare att få bort. Under Love Bug säsongen, kommer många motorväg rastplatser ge tvättstationer.
2

Använd en svamp eller trasa trasa med tvål och vatten för att rengöra Kärlek Bugs off målade ytor. Aldrig, aldrig använda en pad kök skur! Om Kärlek Bugs har bakats på, använd en flytande bugg och tjära remover.
3

Wax den främre stötfångaren och näsan av din bil innan resan. Vissa människor använder en spray-on vegetabilisk olja att belägga färg. Får inte vegetabilisk olja på vindrutan. (Försök Rain-X vindrutan behandling och använda en bugg avlägsna vätska vindrutan bricka.)
4

Installera en bugg deflektor och skärm. Detta leder buggar över vindrutan. Skärmen materialet förhindrar fel från igensättning din radiator. Detta val kan vara bäst lämpade för "mark lustjakt" publik och kommer att se konstigt ut på en sportigare bil.
5

Installera en näsa bh /mask. En vinyl näsa bh /mask skyddar fronten på din bil från buggar och stenar. Var noga med att tvätta näsan av fordonet innan installation. Du vill inte smuts eller sand fastnar mellan näsan bh /mask och färgen.
6

Flera företag gör nu en tydlig maskfilm näsa. Materialet sträcks runt konturerna av stötfångaren och näsan av huven. Materialet är ungefär lika tjock som ett spelkort och är nästan osynlig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148122.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.