Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gör en 3 - Point Turn under körning

Oavsett om det är på en smal gata , eller i situationer där en U - sväng är inte bland de rättsliga alternativen , är det trepunkts tur en användbar teknik för att du ska ha på din förfogande när du vill förvandla din bil runt i ett kort utrymme . Många stater kräver att du visa praktisk kunskap om hur man utför tre poäng svängar vid körprov . Den trepunkts tur är en enkel procedur som bara kräver lite övning och observation för att slutföra . Instruktioner
1

Kolla för mötande trafik , och kolla alla speglar för all trafik som kommer bakifrån . Kontrollera dina blinda fläckar genom att se över varje axel . Försök inte varv tills det finns ingen trafik kommer från endera riktningen .
2

Signal din avsikt att vända . Vrid hjulet i riktning åt vänster och kör mot vänster trottoarkanten. Stanna precis innan du når trottoarkanten .
3

Se dig omkring för att se till att trafiken är fortfarande tydlig . Om det fortfarande ingen trafik , tillbaka upp tills du är nära den motsatta trottoaren .
4

Kontrollera trafiken igen och sedan köra framåt , förvandlas till det körfält du behöver , och fortsätta köra i önskad riktning . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149522.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.