Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man undviker Potholes

Fukt och väder är de skyldiga när det gäller att skapa gropar. Fukten lägger sig och samlas i ett område av vägen och expanderar när det fryser. När temperaturen ökar över fryspunkten, smälter det bara att frysa igen som temperaturen sjunker. Denna frysning och upptining processen kan skapa gropar stora nog att utlösa förödelse på din bil. Så här undviker gropar-och resulterande skador på din bil. Instruktioner
1

Titta på trafikflödet. Om du upptäcker att alla framför dig gör en oväntad omväg, ta sig i akt. De kan skruvat att undvika ett potthål i vägen.
2

mentala anteckningar. När du kör tillbaka ut på vägarna ofta rest, gör en mental anteckning av gropar. Folk kör ofta fram och tillbaka med så mycket på deras sinnen att de inte kommer ihåg hur de kom till sina destinationer. Rensa ditt sinne och koncentrera sig på din pendla ger dig sinnesnärvaro att undvika potthål stället förstrött köra in i dem.
3

Akta sig av pölar. Regniga förhållanden kan kamouflera gropar. När du närmar dig en pöl, ta det lugnt. Det kan vara en stor jättegryta i mitten av pöl. Det är bättre att vara säker än ledsen.
4

Kontrollera med din Department of Transportation. Vissa statliga webbplatser har en "rapport-a-jättegryta" funktionen. Om ditt tillstånd har en sådan funktion, kolla med webbplatsen innan du går ombord på en resa med okända vägar. Webbplatsen information kan hjälpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147871.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.