Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du sätter en högra hörnet i en traktor Semi Truck

Körning en traktor är ingenting om inte en konst, men precis som alla andra konst, fullända det är mest en fråga om praktik och inspiration. Öva kommer från att göra det, från daglig bryning av viktiga färdigheter. Inspirationen kommer från vetskapen om att du är kapabel att hantera varje situation som vägen kastar på dig. Instruktioner
1

Titta på kurvan och försöka ta reda på om du har i rummet du behöver för att svänga ut och göra svängen. Du kommer nästan alltid att behöva gå in i ett annat körfält. Om det finns trafik sitter vid korsningen på höger, sedan vänta på ett tillfälle att svänga in vänster körfält. Om du inte kan gå till vänster, sedan vänta på trafiken sitter i mötande körfält på vägskäl att flytta.
2

Engagera din högra blinkers minst 200 meter innan svängen , och kontrollera trafiken i korsningen och i era speglar. Kontrollera trafik som kommer upp på vänster bakom dig, och stå på vänster sida av din fil. Växla ner till lämplig växel. Korsa över linjen till vänster med ungefär en fot om det behövs, men inte mer.
3

Kontrollera din högra spegeln en sista gång för att se till att ingen försöker smita omkring dig och kommer att sluta med en släpvagn parkerad på sin huva. Ange tur syftar framför din lastbil för mötande körfält om det är en tvåfilig väg eller mitt körfält om det är en tre-lane.
4

Titta höger front, huv-monterade döda vinkeln spegel. När du har fastställt att du har godkännande att svänga ut, är din släpvagn däck effektivt "driving" trucken. Du vet redan att du har utrymme för traktorn, så din främsta uppgift på denna punkt är att styra släpvagnens däck så att de inte hoppar trottoarkanten.
5

Slå upp och framåt var tre sekunder för att se till att trafiken är där du lämnade det, och att åter kontrollera din traktor avslut. Gå tillbaka till titta på släpvagnens hjul, och styra traktorn in eller ut för att få dem så nära toppen av kurvan som du kan utan hoppande det.
6

Vrid lastbilen skarpt till höger efter dina bakhjulen har passerat toppen av kurvan. Ingenting du gör förbi denna punkt kommer att styra din släpvagn däck över trottoarkanten, så nu din prioritet skiftar till att få lastbilen helt i ditt körfält och räta ut det.
7

Avbryt din tur signal endast när Trucken har helt rätas ut i körfältet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148163.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.